Patisserie.
Semel- en biscuit
Meringue
Noten, granen- en zadenbereiding
Koekdeeg
Luchtige structuur
Crèmestructuur
Botercrème
Pudding- en papsoort
Anglaise
Getoerd deeg
Beslag
Kokos- en spijsbereiding
Geleisoort en glacage
Chocolaterie.
Chocolade
Ganache
Chocoladedrank
Glacerie.
IJs-smaakpasta
Variegato
Melk- en roomijs
Sorbetijs
Sherbetijs
Granité, slush en schaafijs
Parfait
Waterijs
Stikstofbereiding
IJsdrank
Softijs
Cacao- en chocolade ijs
Hartig ijs
Boulangerie.
Desem en fermenten
Rijsvoorbereidingen
Diverse bereidingen
Brood op basis van desem en ferment
Brood op basis van gist
Brood op basis van voordeeg
Luxebrood
Viennoiserie
Gestoomd brood
Gefrituurd brood
Pan- en steengebakken brood
Brood op basis van alternatieve rijsmiddelen
Brood zonder rijsmiddel
Glutenvrij brood
Gevuld brood en broodgerechten
Confiserie.
Suikersoort
Decoratiesuiker
Geleisnoepje
Karamel
Hard snoepje
Luchtig snoepje
Nougat
Gekonfijt fruit, groente, bloem en noot
Confiture
Drop
Bonbon
Dragee
Amandelsnoepje
Konfijten in vet