Patisserie.

Semel- en biscuit

Meringue

Noten, granen- en zadenbereiding

Koekdeeg

Luchtige structuur

Crèmestructuur

Botercrème

Pudding- en papsoort

Anglaise

Getoerd deeg

Beslag

Kokos- en spijsbereiding

Geleisoort en glacage

 

Chocolaterie.

Chocolade

Ganache

Chocoladedrank

 

Glacerie.

IJs-smaakpasta

Variegato

Melk- en roomijs

Sorbetijs

Sherbetijs

Granité, slush en schaafijs

Parfait

Waterijs

Stikstofbereiding

IJsdrank

Softijs

Cacao- en chocolade ijs

Hartig ijs

 

Boulangerie.

Desem en fermenten

Rijsvoorbereidingen

Diverse bereidingen

Brood op basis van desem en ferment

Brood op basis van gist

Brood op basis van voordeeg

Luxebrood

Viennoiserie

Gestoomd brood

Gefrituurd brood

Pan- en steengebakken brood

Brood op basis van alternatieve rijsmiddelen

Brood zonder rijsmiddel

Glutenvrij brood

Gevuld brood en broodgerechten

 

Confiserie.

Suikersoort

Decoratiesuiker

Geleisnoepje

Karamel

Hard snoepje

Luchtig snoepje

Nougat

Gekonfijt fruit, groente, bloem en noot

Confiture

Drop

Bonbon

Dragee

Amandelsnoepje

Konfijten in vet